Haal de herfst in huis - 4 tips


De avonden vallen steeds sneller, het regenachtig weer komt ons tegemoet en de blaadjes vallen van de bomen. De hoogste tijd dus om het in huis gezellig te maken en de herfst naar binnen te brengen. Met deze 4 tips vliegen de herfstdagen zo voorbij in je knusse huis. 

1. Plaids en kussens 

Het lijkt misschien eenvoudig, maar het wisselen van kussens en plaids in de woonkamer geeft direct een fris gevoel en brengt ook veel gezelligheid. Haal die zachte dekentjes dus maar weer boven en leg ze over de zetel of rol ze op in een mooie mand. Maak het helemaal compleet met mooie kussens die passen bij je plaid. Voeg er gerust enkele opvallende prints en warme kleuren aan toe.

2. Herfstdecoratie 

Maak eens een wandeling door het bos of ga eens langs bij een lokale boer. Enkele sierpompoenen aan de voordeur en wat dennenappels, kastanjes en eikels op een decoratieve schaal of in een glazen pot. Zo voel je de herfstsfeer gelijk! Ben je geen fan van die traditionele items, probeer dan aan te passen wat je al hebt. Denk aan je bloempotten in herfstige kleuren of een herfstig boeket.

3. Kaarsen

Wat mag zeker niet ontbreken in je herfstdecoratie? Kaarsen! Ze zijn het toppunt van gezelligheid en coziness. Combineer ze bij elkaar of verspreid ze over heel je huis. Ga ook voor kaarsen met een lekker geurtje zoals kaneel en houtgeuren.

4. Meer hout

Niets doet ons meer denken aan de herfst dan het bos. Haal die sfeer dan ook naar binnen door meer hout te verwerken in je decoratie. Een houten bankje als side table, een houten plateau op je salontafel of een prachtige snijplank in de keuken, meer moet het niet zijn. 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd