Veelgestelde vragen


Verzending

Op weekdagen verzenden we jouw bestelling binnen de 24 uur. Er worden geen bestellingen verzonden op zon- en feestdagen. Na verzending worden bestellingen binnen België de volgende werkdag geleverd. Zendingen naar Nederland worden gemiddeld binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

Deze tijden zijn geen garantie en kunnen variëren.
Je vindt hier meer informatie over de verzending.

Bij een bestellingen vanaf 30 euro is de verzending binnen België gratis. Naar Nederland bedragen de verzendkosten dan slechts €3,50.
Bij een bestelwaarde onder de 30 euro gelden de standaard verzendtarieven. Deze bedragen €7,60 voor België en €10,70 voor Nederland.

Voor maatwerk gelden steeds de standaardtarieven.
Je vindt hier meer informatie over de verzendkosten.

Ja, wij verzorgen kaartjes met een persoonlijke boodschap voor een verjaardag, huwelijk,… Dit is mogelijk voor een meerprijs van €1,50. Wenskaartjes zijn terug te vinden bij 'bonnen & kaartjes'. Je kan ervoor kiezen een persoonlijke boodschap achter te laten. Die wordt dan met de hand op de achterkant van het kaartje geschreven.

Dat kan. Geef bij het bezorgadres de gegevens van de ontvanger in en bij factuuradres je eigen gegevens. Bij de bestelling wordt geen factuur meegeleverd. Wens je je factuur graag digitaal te ontvangen, laat het dan even weten bij de opmerkingen in het winkelmandje. Vergeet niet om een leuk kaartje toe te voegen zodat de ontvanger weet van wie het cadeautje komt.

Het is mogelijk dat je geen bevestigingsmail gehad hebt. Kijk altijd even de spamfolder van je mailingsprogramma na, het zou kunnen dat deze hierin terecht gekomen is. Als dit het geval is, markeer de mail dan als "niet-spam" om dit in de toekomst te voorkomen. Als dit niet het geval is, neem dan even contact met ons op en we helpen je graag verder.

Droogbloemen

Je kan er vanuit gaan dat jouw bloemen 6 maanden tot een jaar mooi blijven. Let er op dat de droogbloemen niet te veel in de zon staan. Zo verliezen ze sneller kleur.

Doordat droogbloemen een lange tijd blijven staan, kunnen ze na een poosje wel wat stof vangen. Je kan het stof er proberen af te blazen. Wanneer dit niet voldoende is, kan je ook een föhn gebruiken. Zet deze op de laagste en koudste stand en blaas voorzichtig het stof weg. Ga best niet aan de slag met een doek. Daar zijn de bloemen te fragiel voor.

Wij doen ons uiterste best om elke boeket zo veel mogelijk overeen te laten komen met de foto. Aangezien elk droogboeket handgemaakt is door ons en we afhankelijk zijn van het aanbod, is elk stuk uniek en kan het lichtjes afwijken van de foto. We zorgen er steeds voor dat alle bloemen passen binnen het gekozen kleurenthema.

Jesmonite

Jesmonite is een duurzame en ecologische soort gips composiet. Het is licht van gewicht, ontzettend stevig, schokbestendig, oplosmiddelvrij en vuurbestendig.

Door het materiaal en het productieproces kunnen er luchtbellen ontstaan. Wij proberen dit zo veel mogelijk te beperken, maar aangezien alle items handgemaakt zijn, is dit niet altijd gegarandeerd.

Aangezien alles door ons handgemaakt is, kunnen er kleine variaties zijn in kleuren en patronen. We doen ons beste om alles zo gelijk mogelijk te maken, maar deze variaties benadrukken wel het unieke en handgemaakte karakter van je items.

Alle items zijn gesealed waardoor ze beter bestand zijn te water en ander vuil. Je kan het schoonmaken met een vochtige doek en milde zeep. Het gebruik van agressieve schoonmaakproducten of hard schrobben zal het oppervlak van jouw product beschadigen.
Veeg vlekken van bijvoorbeeld dranken, sauzen,… best onmiddellijk weg om blijvende vlekken te voorkomen. Vlekken afkomstig van bijvoorbeeld rode wijn of koffie zijn erg bijtend en gaan gewoon dwars de beschermlaag heen. Om extra lang van je items te genieten kan ze een nieuwe beschermlaag geven door ze in te wrijven met kokosolie of bijenwas (witte).

Nee, ze zijn niet vaatwasser- of magnetron bestendig.

Alle items zijn gesealed waardoor deze waterbestendig zijn, maar niet waterdicht. Dit wil zeggen dat ze best niet langdurig in aanraking komen met water. Overtollig water kan je geregeld afnemen met een doek.

De items zijn niet voedselveilig en zijn niet bedoeld om van te eten.

Retour

Ja, dat kan! Vanaf het moment dat je de producten ontvangen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze terug te sturen. De kosten van deze terug zending zijn voor eigen rekening.

Je hebt 14 dagen de tijd om iets terug te sturen vanaf het moment dat je je bestelling ontvangen hebt. De terugbetaling zal overeenkomen met de betalingsmethode gebruikt voor de originele bestelling.

Volg de volgende stappen:
1) Brens ons via info@warmivoor.be op de hoogte van je retour.
2) Vul het retourformulier in en voeg het toe aan het pakket.
3) Verzend het pakket met een vervoerder naar keuze.