Veelgestelde vragen


Droogbloemen

Je kan er vanuit gaan dat jouw bloemen 6 maanden tot een jaar mooi blijven. Let er op dat de droogbloemen niet te veel in de zon staan. Zo verliezen ze sneller kleur.

Doordat droogbloemen een lange tijd blijven staan, kunnen ze na een poosje wel wat stof vangen. Je kan het stof er proberen af te blazen. Wanneer dit niet voldoende is, kan je ook een föhn gebruiken. Zet deze op de laagste en koudste stand en blaas voorzichtig het stof weg. Ga best niet aan de slag met een doek. Daar zijn de bloemen te fragiel voor.

Wij doen ons uiterste best om elke boeket zo veel mogelijk overeen te laten komen met de foto. Aangezien elk droogboeket handgemaakt is door ons en we afhankelijk zijn van het aanbod, is elk stuk uniek en kan het lichtjes afwijken van de foto. We zorgen er steeds voor dat alle bloemen passen binnen het gekozen kleurenthema.

Verzending

Op weekdagen verzenden we jouw bestelling binnen de 24 uur. Er worden geen bestellingen verzonden op zon- en feestdagen. Na verzending worden bestellingen binnen België de volgende werkdag geleverd. Zendingen naar Nederland worden gemiddeld binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

Deze tijden zijn geen garantie en kunnen variëren.
Je vindt hier meer informatie over de verzending.

Bij een bestellingen vanaf 30 euro is de verzending binnen België gratis. Naar Nederland bedragen de verzendkosten dan slechts €3,50.
Bij een bestelwaarde onder de 30 euro gelden de standaard verzendtarieven. Deze bedragen €7,60 voor België en €10,70 voor Nederland.

Voor maatwerk gelden steeds de standaardtarieven.
Je vindt hier meer informatie over de verzendkosten.

Ja, wij verzorgen kaartjes met een persoonlijke boodschap voor een verjaardag, huwelijk,… Dit is mogelijk voor een meerprijs van €1,50. Wenskaartjes zijn terug te vinden bij 'bonnen & kaartjes'. Je kan ervoor kiezen een persoonlijke boodschap achter te laten. Die wordt dan met de hand op de achterkant van het kaartje geschreven.

Dat kan. Geef bij het bezorgadres de gegevens van de ontvanger in en bij factuuradres je eigen gegevens. Bij de bestelling wordt geen factuur meegeleverd. Wens je je factuur graag digitaal te ontvangen, laat het dan even weten bij de opmerkingen in het winkelmandje. Vergeet niet om een leuk kaartje toe te voegen zodat de ontvanger weet van wie het cadeautje komt.