Veelgestelde vragen


Hoe lang gaan de droogbloemen mee?
Je kan er vanuit gaan dat jouw bloemen 6 maanden tot een jaar mooi blijven. Let er op dat de droogbloemen niet te veel in de zon staan. Zo verliezen ze sneller kleur. Sommige bloemen blijven langer mooi dan andere.

Hoe onderhoud ik de bloemen wanneer ze stoffig worden?
Doordat het gedroogde bloemen zijn, is er weinig onderhoud nodig. Belangrijke tip: geen water nodig en niet afstoffen met een (natte) doek. Voorzichtig blazen of föhnen (laagste en koudste stand) kan helpen om een laagje stof te verwijderen.

Kan ik een kaartje toevoegen aan de bestelling?
Ja, wij verzorgen kaartjes met een persoonlijke boodschap voor een verjaardag, huwelijk,… Dit is mogelijk voor een meerprijs van €1,50. Wenskaartjes zijn terug te vinden bij 'bonnen & kaartjes'. Je kan ervoor kiezen een persoonlijke boodschap achter te laten. Die wordt dan met de hand op de achterkant van het kaartje geschreven. 

Kan ik een bestelling rechtstreeks naar de ontvanger verzenden? 
Dat kan. Geef bij het bezorgadres de gegevens van de ontvanger in en bij factuuradres je eigen gegevens. Bij de bestelling wordt geen factuur meegeleverd. Wens je je factuur graag digitaal te ontvangen, laat het dan even weten bij de opmerkingen in het winkelmandje.

Is mijn bestelling precies zoals op de foto?
Wij doen ons uiterste best om elke product zo veel mogelijk overeen te laten komen met de foto. Aangezien alles handgemaakt is en we afhankelijk zijn van het aanbod, is elk stuk uniek en kan het lichtjes afwijken van de foto. We zorgen er steeds voor dat alle bloemen passen binnen het gekozen kleurenthema.

Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via Instagram, Facebook of mail (info@warmivoor.be).